دکتر هیل در این مجموعه کتابهای تمرین، چهار سطح مقدماتی (شامل 750 سرواژه)، ابتدایی (شامل 1000 سرواژه)، متوسط (شامل 1500 سرواژه) و پیشرفته (شامل 2075 سرواژه) را گنجانده است. این کتاب 750 سرواژه میباشد.
طول هر داستان 150 لغت است و بعضی از داستانها یک یا دو لغت خارج از سطحبندی مربوطه دارند. این لغات در همان صفحات مربوطه لیست شده و قبل از شروع به کار میتوان آنها را در لغتنامه جستجو کرد. در دستورالعملهای تمرینات، واژگانی مثل “قرار دهید”، “جمله”، “درست” و “نادرست” نیز در سطحبندی مربوطه نمیگنجند. تمامی سطوح با دقت بالایی سطحبندی شدهاند و این نه تنها شامل لغات بلکه اصطلاحات و گرامر را نیز دربر دارد.
هدف اصلی از این چهار کتاب این است که به زبانآموزان کمک کند تا زبان انگلیسی را راحتتر و با درک بیشتری بخوانند؛ اما در موارد زیر نیز میتوان آنها را مورد استفاده قرار داد:
- برای تمرینِ فهم زبان انگلیسی به شکل گفتاری (زبانآموزان به معلم و یا فایل صوتی گوش میدهند)؛
- برای تمرین زبان انگلیسی به شکل نوشتاری (توسط پاسخ دادن به سوالات به زبان انگلیسی، نوشتن آن مقدار از داستان که به یاد دارند و انجام تمرینات)
- برای پیشرفت دانش لغات و اصطلاحات و گرامر زبان آموزان (مجددا با انجام تمرینات مشخص)
اگر زبانآموز این کتابها را به منظور تمرین درک مطلب مورد استفاده قرار میدهد، باید بعد از خواندن هر داستان، سوالات را به زبان مادری خود پاسخ دهد.
همچنین زبانآموز میتواند ابتدا همه یا بخشی از سوالات را بخواند، و قبل از پاسخ دادن به آنها با خواندن داستان پاسخ سوالات را در متن پیدا کند. برای افزایش سرعت خوانش، زبانآموز میتواند توسط ساعت زمان بگیرد و تلاش کند در عین اینکه مطالب را میفهمد تا جایی که ممکن است سریع بخواند.
اگر زبانآموز قصد دارد از این کتاب برای تمرین فهم انگلیسی گفتاری استفاده کند، میتواند به روشهای زیر فایل صوتی را مورد استفاده قرار دهد:
- زبانآموز یک یا چندبار میتواند به فایل صوتی گوش دهد (به دلخواه میتواند کتاب را باز یا بسته نگاه دارد) و سپس داستان را خود به تنهایی با صدای بلند بخواند. در ابتدا هماهنگ با صدای فایل صوتی و سپس تنها. بعد از آنکه به تنهایی آن را خواند، میتواند با گوش دادن مجدد به فایل صوتی عملکرد خود را بررسی کند.
- زبانآموز میتواند یک یا چندبار درحالی که کتابش بسته است به فایل صوتی گوش دهد و سپس آن مقدار از داستان را که توانسته بهخاطر بسپارد یادداشت کند و/یا سوالات را پاسخ داده و تمرینات را انجام دهد (تمامی اینها بدون نگاه کردن به داستان انجام میشود). اگر زبانآموز بخشی از داستان را که توانسته بود به خاطر نگه دارد یادداشت کرده، اکنون میتواند به داستانِ کتاب رجوع کرده و یا دوباره به فایل صوتی گوش دهد و نوشتههای خود را با متن اصلی مقایسه کند.
- روش اول مهارت صحبت کردن با تلفظ صحیحی که شامل رعایت تکیه (استرس)، ریتم، آهنگ میشود را تقویت میکند.
- روش دوم روی مهارت درک شنیداری (گوش دادن و فهمیدن) متمرکز است.